RECENSIES

slider1

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 18 reviews
Geweldige service

Mijn droger was defect ,dus ik bel Twan .
Maar Twan was onderweg naar een welverdiende vakantie.
Twan regelde onderweg in de auto een vervangende droger
Waar maak je dat nog mee.
Helemaal geweldig.

Bosch compacte oven

Na een duidelijk persoonlijke toelichting van Twan, gekozen voor de Bosch compacte oven met magnetron- en stoomstootfunctie. Wat een gemak!Met de "assist" is het een fluitje van een cent en wordt je keuze bereid.We hoeven alleen nog maar te eten.....

Nieuwe vaatwasser

Perfect advies gekregen na het kapot gaan van onze vaatwasser. Binnen een paar dagen had Twan al een nieuwe ingebouwd. Goed advies, snelle service, goede prijs!

Zeer tevreden klant

Snelle en goede service. Ik kan Twan en zijn mee denken aan iedereen aanbevelen.Heel erg bedankt.

Snel en goed

Absolute aanrader. Dezelfde dag nog komen kijken naar defecte wasmachine. Nieuwe wasmachine snel geleverd en oude afgevoerd. Hulde voor de service "om de hoek" tegen een goede prijs. Voortaan bovenaan de lijst als er iets kapot is.

Vorig jaar defecte wasmachine. Was niet meer interessant om te repareren, dus door twan zeer snel een nieuwe geregeld en geïnstalleerd. Oude netjes afgevoerd.

Afgelopen zondag avond probleem met de vaatwasser. Maandagmiddag al gerepareerd! Top Service en snel. Ik kan twan iedereen aanbevelen.

Vele loshangende kabels bij tv, slechte ontvangst in huis van internet: Prorep+ gebeld.
Ergernis besproken, Twan heeft oplossingen gezocht en uiteraard alles netjes in orde gemaakt. TOP, de + heb je ook nu weer dubbel en dwars verdiend!! BEDANKT TWAN!!!!

Zonder twijfel 5 sterren voor het meedenken en het vervolgens vakkundig oplossen van een signaal- en bedienprobleem op een tv. Tevens is hij op zoek gegaan naar een gebruikersvriendelijke afstandbediening voor een slechtziend persoon. Uitleg ter plekke hoorde hier natuurlijk ook bij. Kortom: Thumbs up!!

Wasmachine kapot. Maar zelfs vanuit vakantie in Frankrijk werd een reparatie geregeld. Super!!!!

Vaatwasser kapot, reparatie niet interessant. Twan wilde zelfs een leenmachine inbouwen tot de nieuwe binnen was. Goede prijs, prima service ga zo door Twan.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»