Over ons

 

Wie is Pro-rep+?

Dat vertellen wij u graag!
Pro-rep+ bestaat uit mijzelf (Twan Hendrikx) en mijn vrouw Chantal.

Op 5 maart 2012 zijn wij gestart met ons bedrijf.
Geen winkel, maar toch een volledige verkoop, reparatieservice én advisering bij de klant thuis. Bijna 20 jaar ervaring heeft ons een goed inzicht gegeven in de behoeften van onze klanten.
Samen met u wordt er thuis gekeken naar de mogelijkheden en de wensen. Vanaf de eerste advisering tot en met de eventuele verkoop en installatie thuis.

Wij zijn aangesloten bij alle bekende merken zoals ATAG, Panasonic, AEG, Miele, Bosch, Siemens, Philips en Liebherr. Maar ook alle andere merken kunnen geleverd worden.

Natuurlijk wordt ook de reparatie niet vergeten. In samenspraak met u kan het zelfs gunstiger zijn om een wasautomaat, koelkast, tv enz. te laten repareren, dan een geheel nieuw product aan te schaffen. Eerlijkheid staat hierbij bovenaan! Ons werkgebied is voornamelijk de Gemeente Venlo. Maar wij bedienen ook klanten uit de gemeentes Horst aan de Maas en Peel & Maas.

Als u contact met ons opneemt ben ik de persoon die bij u thuiskomt. Mijn vrouw Chantal handelt de administratieve kant van ons bedrijf af.

Wij laten u graag ervaren wat wij voor u kunnen betekenen!

DE KRACHT VAN PRO-REP+

Persoonlijk en dichtbij

Verkoop van alle bekende merken

Vakkundige reparatie

Advies op maat

Snelle reactie op storing melding

Recyclen van oude apparatuur

Reparatie verzoek
Bel ons